Mafiopoli – Sanne de Boer | Boekentip

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Esther Potters schreef:

  Ben zeer benieuwd naar dit boek over de maffia. Ik ben zelf ooit op Sicilië geweest, ’t maffia-eiland maar nooit iets van gemerkt hoor, wel een prachtig eiland moet ik zeggen!

 2. Lijkt mij heel interessant om te lezen, mijn vader is geboren in Calabrië, vlakbij Pizzo. Dus ik heb er een sterke affiniteit mee? staat zo wie zo op mijn: wat wil je hebben/doen in 2021?:)

 3. Romee schreef:

  Ik zou dit boek zó graag willen lezen! Ik ben al getipt door meerdere vriendinnen, echt iets voor mij!

 4. Angela schreef:

  Heel graag. Tijd gewoond in een gehucht vlakbij Tropea. Pentadatillo is inderdaad een must visit.

 5. Mariëls schreef:

  Al enkele jaren hebik les van een Calabrese professoressa. Dit jaar bespreken en analyseren we de film Il Traduttore. Met historische beelden, artikelen en personages. Het boek van Sanne de Boer sluit naadloos aan bij mijn lessen. Een welkome geschenk:))

 6. Marlou schreef:

  Ook ik doe graag mee. Veel van Calabria gezien en nog meer te ontdekken. Ik lees ‘m dan eerst zelf en geef ‘m daarna door aan een vriend die in Calabria werkt! In bocca al lupo per me stessa. Saluti Marlou

 7. Oh, ik doe ook graag mee. Mijn thesis ging over de vertaling van Gomorra. Dus dit lijkt me ook wel zeker een interessant boek.

 8. Remko Tekke schreef:

  Ik heb jaren in Calabria gewoond en eigenlijk is het schandalig dat ik dit boek nog niet heb gelezen, want Sanne is al heel lang mijn Facebook-vriendin.

 9. Martijn van der Pluijm schreef:

  Het lijkt mij een erg mooi boek om te lezen. Zeker na het zien van series als gomorra en suburrah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA