Een basisschool in Rotterdam

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Anoniem schreef:

  Beste Miriam,

  Ik vind jouw artikel over een basisschool kiezen erg interessant! Mijn interesse naar de school die je omschrijft is gewekt.
  Zou ik mogen weten op welke school jij je kindje hebt ingeschreven? En ben je nog tevreden ?

  Ik hoor het graag!

  Met vriendelijke groet

 2. Heis schreef:

  Hoi Miriam,

  Interessant stukje schrijf je! Alhoewel mij kleine net twee is geworden. Zit ik nu al te kijken naar verschillende scholen. Mag ik weten welke school je hebt gekozen?

  Groetjes Heis

 3. Sanne schreef:

  Hii! Ik ben ook erg benieuwd naar welke school u, uw kindje heeft gebracht in Blijdorp! Ik ben zelf ook in Gouda opgegroeid, woon nu in Blijdorp, vind het lastig kiezen..

 4. Sabbe schreef:

  Hi Miriam.
  Ik zit nu in hetzelfde schuitje? zou ik je ook mogen mailen?

 5. Lukas Merkies schreef:

  Hoi Mirjam, we hebben vandaag te horen gekregen dat we de woning in Rotterdam (Schiemond) waarvoor we hebben geloot, toegewezen hebben gekregen. En omdat onze dochter in januari 4 wordt is van alle dingen die we ineens moeten gaan regelen, het vinden van een fijne en geschikte basisschool voor haar wel een van de belangrijkste. Zodoende kwam ik jouw interessante verhaal tegen. Zou ik je mogen vragen welke school het is waar je over schrijft?
  Met vriendelijke groet,
  Lukas Merkies

 6. Maria schreef:

  Goed geschreven: verkooppraatje! Ik heb op een school gewerkt, waar een directrice altijd ouders rondleidde en informatie gaf: zó vriendelijk, zó innemend, maar de rest van de tijd een nare, stugge vrouw was tegen iedereen.
  Die had geen toneelschool meer nodig! Werk nu als leerkracht op een school, waar de sfeer veel fijner is en beter bij mij past. Verstandig om meerdere scholen te bezoeken. De Vrije School is helemaal niet vrij, kan juist erg dogmatisch zijn met de Steinervisie en Dalton moet ook maar bij het kind passen. Ervaringen van ouders zijn meestal ook subjectief: is er iets naars gebeurd, dan deugt de school niet meer en andersom. Er zijn veel aspecten die spelen bij de keuze, waarvan de leerkracht een hele belangrijke is, afgezien van de levensovertuiging van de school. Dat is dus afwachten qua leerkracht, want dat is een beslissing van de school. De meeste scholen zijn vies, door te krappe budgettering van de schoonmaakploeg. De slogan van het groene gras? voldóende water denk ik en dat staat er niet bij!

 7. Maud schreef:

  Mag ik vragen welke school dat is? En hoe de school tot dusver bevalt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA