Reizen als reisjournalist?

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Manja schreef:

  Hoi Miriam,

  Grappig: ik was een beetje onderzoek aan het doen naar reisjournalisten en wat ze dan precies doen, en hoe hun site eruit ziet. En toen kwam ik jouw stukje uit 2016 tegen. Ik weet nog een beetje wie je bent, want je zat een paar (ik denk 2?) klassen hoger dan ik op het Coornhert en je speelde vet mooi de basgitaar (toch?)! Ha ;-).
  Ben benieuwd of je uiteindelijk deze kant op bent gegaan of vooral werkt als vertaler.
  In ieder geval groetjes!
  Manja

  • Miriam Bunnik schreef:

   Wat leuk! Ik speelde inderdaad basgitaar op het Coornhert. Heb ik daarna nog best lang gedaan, in een coverband, maar nu er kindjes zijn is daar geen tijd meer voor. Ik ben niet als reisjournalist aan de slag gegaan. Er kwamen steeds andere dingen op mijn pad. Wil jij wel die kant op? Ik kan je de cursus van harte aan bevelen, was erg leuk en leerzaam.
   Groeten, Miriam

 2. Anneke schreef:

  Leuk om te lezen Miriam en ook goed dat je weet wat je wel en niet wil. En …dat je ons tof vindt:) Laat weten of je de top 5 haalde.

 3. admin schreef:

  Ja, gaan we zeker doen! En ik wil alles weten over hoe het is om te reizen met een kind. Wie weet komt het nog van pas 😉

 4. Nynke schreef:

  We blijven elkaar nog zeker volgen hoor! En mochten we naar Italië gaan dan weet ik je te vinden. 🙂 Veel reis- en schrijfplezier! Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA