Kleurrijk Liguria – Miriam Bunnik

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Sjaac Davids schreef:

  Hallo Miriam,

  Vier jaar geleden hebben mijn vrouw en ik, min of meer door een toevallige samenloop van omstandigheden, in een piepklein dorpje in het achterland van Levanto een huis gekocht. Wat een prachtige regio! Fijne, gastvrije en hartelijke mensen. Nieuwsgierig geworden naar andere ervaringen heb ik je boek gekocht en nu net voor de tweede keer gelezen. Met een onbevangen en warme schrijfstijl heb je mij meegenomen in wat mij ook geraakt heeft. Nu de renovatie van ons huis bijna klaar is zullen wij zeker naar plekken gaan die je hebt beschreven Bedankt hiervoor!

  • Miriam schreef:

   Wat fijn om te horen! Het achterland van Levanto is nog onbekend gebied voor mij, dus daar kom ik nog een keer naartoe. Liguria is maar een kleine regio, maar jullie zullen je er niet vervelen.

 2. Jan Stähli schreef:

  Camogli, mijn favoriete vakantieplek in de vijftiger / zestiger jaren. Ben er onlangs nog 2 x geweest. Nog steeds uitzonderlijk mooi ! Er mogen nu gelukkig geen auto’s meer het plaatsje binnenkomen. Alleen mis ik tegenwoordig veel van die specifieke minuscule winkeltjes van vroeger. De “Primula Bar” aan het (zwarte steentjes) strand bestaat nog steeds, evenals het aloude statige hotel “Cenobio dei Dogi”, waar nog niet zo lang geleden onze kinderen hebben gelogeerd.

  • Miriam schreef:

   Mooi daar hè? Ik kan me haast niet voorstellen dat daar vroeger auto’s reden. Op de boulevard zit ook een mooie boekhandel (l’Ultima spiaggia) en je kunt heerlijke focaccia halen bij Revello. Dat zaakje zit er ook al heel lang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA